Viktigt om vår avloppsanläggning och våra pumpgropar

För att vår avloppsanläggning och våra pumpar  ska må så bra som möjligt är det viktigt att vi alla hjälps åt med att hålla dem så fräscha som möjligt. Alla pumpgropar inkluderat de vippor som reglerar vattenmängd, ska spolas av minst en ggr per år. Här är det ni som medlemmar i samfälligheten som ansvarar för att just er pumpgrop och de vippor som hänger där blir avspolade. Är det så att ni inte vet hur ni ska göra eller har andra frågor , kontakta Christer Ryman, så hjälper han er.

Vi i styrelsen vill göra er alla uppmärksamma på att vi har ett gemensamt ansvar för att säkerställa att inget annat än kiss, bajs och toalettpapper spolas ner i toaletten.  Det är också viktigt att vi alla ser till att de som kommer på besök informeras  om detta.
Läs mer här Information om vårt vatten och avlopp.

 

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Vatten och avlopp. Bokmärk permalänken.