Information inför årsmöte och arbetsdag

Coronaviruset håller oss fortfarande i sitt grepp och inte var det väl någon som trodde att denna pandemi skulle påverka oss och vårt samhälle under så lång tid. Styrelsen har med utgångspunkt från det läge och de restriktioner som fortfarande råder tagit beslut om att varken årsmöte eller arbetsdag kommer att kunna genomföras de datum, 1:a och 2:a maj,  som vi beslutade vid årsmötet 2020.  Förslag på nytt datum för årsmöte är den 13:e juni och kallelse skickas ut så snart vi vågar fastställa datumet dock senast så att den är våra medlemmar tillhanda 14 dagar innan mötet. 

Samtliga årshandlingar har skickats ut till våra medlemmar och styrelsen hoppas, trots att årsmötet inte kommer att kunna genomföras innan den 31:a maj, att våra medlemmar betalar in årsavgiften senast 31:a maj. 

Styrelsen ber medlemmarna att på egen vald tidpunkt hjälpa till med de uppgifter som vi behöver utföra för att vårt område även i fortsättningen ska se prydligt ut. Det finns en lista hos  Klas-Göran Isaksson på saker som behöver åtgärdas.

Vi har under vintern äntligen kunnat genomföra en gallring på vår stora allmänning mitt i området och resultatet av detta är de stora högar med kvistar/stammar som ligger vid vägkanten. Det är många medlemmar som frågar när högarna kommer att försvinna och tyvärr kan vi inte säga när detta kommer att ske. Alla högar kommer att flisas på plats och vi kan dessvärre inte ställa krav eller påverka när den flismaskin som ska göra detta kan komma. Vi får ha tålamod och glädjas åt att allmänningen nu äntligen har kunnat rensas upp.

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.