Ska vi anlägga ett utegym på området?

Under årsmötet fick styrelsen i uppdrag att undersöka om möjligheten att anlägga ett utegym i anslutning till fotbollsplanen. Många har efterfrågat aktiviteter och löpslingor i vårt område så därför vill styrelsen undersöka om det finns intresse för ett utegym och senare också någon löpslinga
Vi skall ta fram ett underlag för beslut till årsmötet 2022 och vi vill på detta sätt undersöka om det finns tillräckligt underlag och intresse för att påbörja detta projekt. Vi behöver skapa en arbetsgrupp som tar fram ett förslag på hur vi ska utforma ett utegym. Är ni intresserade av att ingå i gruppen eller har idéer så vänd er till mig eller någon annan i styrelsen
Styrelsen/ Klas Göran Isaksson
Det här inlägget postades i Information, Uncategorized. Bokmärk permalänken.