2012-08-04

Hej alla,

Nyss hemkommen från en längre semester på Ramsnäset.

Som ni säkert vet så godkändes vår gemensamma anläggning på besiktningen som genomfördes under juli månad. Det är alltså fritt fram för respektive fastighetsägare att ansluta till det gemnsamma nätet. När ni gör detta så kom ihåg att meddela detta till Christer Ryman som behöver ha koll på vilka som är anslutna.

Återställning av förenings mark, vägar etc kommer att göras under inledningen av hösten.

Viktigt att påminna om är att endast toappper får slängas i toaletten. Inga tops el dylikt får spolas ned vilket då kan orsaka problem med pumparna. Kom ihåg att informera gäster etc om detta.

Redan nu vill vi informera om att en extra föreningsstämma kommer att hållas söndagen den 23 september vilket alltså är samma helg som höstens arbetsdag (22 september) infaller på. Mer inormation om detta kommer att läggas ut på hemsidan. Kallelse till stämma skickas dessutom ut per post.

Mvh Per Gynther

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.