Adressmärkning på brevlådan!

Märk din brevlåda!
Vi har alla fått brev hemskickade från lantmäteriet (för ett par år sedan) om vilken adress våra fastigheter har. Den adress som ni då fick uppgift om är den som ni alltid ska uppge om ni är i kontakt med någon myndighet eller är i behov av ambulans eller polis. På våra brevlådor har vi idag en blandning av adressuppgifter och tomtnummer. För att vi ska slippa problem framöver så är det viktigt att alla ändrar till rätt adress d v s den som ni fått från lantmäteriet.
På brevlådan ska det stå namn och adress
Exempel

Westling Ahlberg
Ramsnäset 17
ev kan Tomtnr anges under adressen, skriv då ”Tomtnr: 3”

OBS!
Alla brevlådor (vid dansbanan) kommer att flyttas till den nya ställningen MEN endast de brevlådor som är angivna med rätt adressuppgift.

GLÖM INTE arbetsdagen den 23 april och årsmötet den 24 april

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.