Nu skrotar vi tomtnummer

Nu är det dags att skrota de gamla tomtnumren. Den gamla tomtägarföreningen och dess tomtnummer upphörde i samband med att Ramsnäs Samfällighet bildades men under ett antal år har vi haft tomtnummer kvar på hus och brevlådor m m.

Det första steget till att avveckla våra tomtnummer tog vi förra året när vi gick ut med en uppmaning om att samtliga brevlådor skulle märkas med adress istället för tomtnummer. Nu är det dags för nästa steg, som innebär att vi skrotar våra gamla tomtnummer för gott.
Alla kartor för området visar nu adress i stället för tomtnummer och ni bör därför också ändra märkningen på era hus.

Tänk på att ni vid eventuell kontakt med ambulans, polis eller brandkår alltid uppger er adress, annars får de problem att hitta.

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.