Tid förlängd till 4 augusti för fiber-beställning

IP-Only har förlängt tiden det går att lägga beställning för fiber till fredagen den 4 augusti enligt det erbjudande ni fått i brevlådan.

Beställ här: http://www.ip-only.se/privat/bestall/

Hitills har 25-30 fastigheter på Ramsnäset beställt enligt IP-Only, så misstänker du att en granne / bekant i området inte känner till projektet är det hög tid att försöka meddela dem om ni har möjlighet.
Adressen som ska anges är den som Lantmäteriet angett, _INTE_ gamla tomtnumret och _INTE_ heller de oregistrerade vägnamn som sitter på skyltar vid vägarna som Ringvägen, Ramsnäsvägen etc. På hitta.se kan man zooma in nära på kartan och se sin fastighets adressnummer. Vissa adresser har egennamn, som min egen som heter Ramsnäset Fiskgjusen.
De flesta har adress något i stil med
Ramsnäset XX
732 93 Arboga

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.