Arbetsdag och årsmöte 2020

Arbetsdag den 2 maj 

Styrelsen har beslutat att inte genomföra arbetsdagen den 2 maj. Under rådande omständigheter ser vi inte att det möjligt att samlas på det sätt som vi brukar. Vber istället våra medlemmar som värnar om vårt område att vid eget valt tillfälle utföra det arbete som våra gemensamhetsanläggningar kräver. Det finns mycket som behöver göras på vårt område och styrelsen har en lista på saker som behöver åtgärdas. Kontakta Klas-Göran Isaksson för att får mer informationKlas-Görans mobilnummer är 070-766 09 18 

Tänk på att vi alla kan röja lite sly när som helst på våra allmänningar så att de inte växer igen. Vi hoppas kunna genomföra höstens arbetsdag som planerat.

Observera att det fr o m 2020 års arbetsdagar inte kommer att utgå någon ersättning till våra medlemmar för deltagande vid arbetsdagar. Allt arbete som utförs under föreningens arbetsdagar sker helt på frivillig basis.

Årsmöte den 3 maj 

Styrelsen för Ramsnäs Samfällighet har med anledning av rådande omständigheter och de rekommendationer som våra myndigheter ställt upp p g a Coronaviruset tagit beslut om att skjuta upp årsmötet för vår förening. Om inga ytterligare restriktioner ställs upp så kommer vi att kalla till årsmöte utomhus (vid dansbanan) den 14 juni.  Kallelse kommer att skickas ut enligt våra stadgar d v s kallelsen skickas ut så att det är våra medlemmar tillhanda senast 14 dagar innan mötet. 

Samtliga årshandlingar har skickats ut och även inbetalningskort för föreningens årsavgift. Styrelsen hoppas att våra medlemmar betalar in årsavgiften trots att årsmötet inte kunnat genomföras innan sista inbetalningsdag. 

/Styrelsen för Ramsnäs Samfällighet 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.