Nytt år – nya möjligheter

Ett nytt verksamhetsår är igång och styrelsen har haft sitt första möte för året. Det är tur att vi har möjlighet att träffas via digitala plattformar och därmed kan arbeta på trots att vi inte kan träffas fysiskt.  Vi vet ännu inte om när vi kommer att kunna genomföra vårt årsmöte men vi arbetar utifrån det att det kommer att kunna ske inom den tid som våra stadgar medger. Här hittar ni dem  Ytterligare information kring arbetsdag och årsmöte kommer när vi närmar oss tiden för dessa. Enligt årsmöte är de inplanerade till den är 1:a respektive 2:a maj.

Vi vill påminna alla våra medlemmar om att motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast 28 februari. Mailadresser till oss i styrelsen hittar ni här

Det är också med glädje vi kan informera om att gallringen av vår stora allmänning mitt i området äntligen kommit igång, ca 1/4 är avverkad. Detta har vi väntat på i flera år så det känns bra att det nu äntligen händer.

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.