2011-02-11

När det gäller vårt gemensamma avlopps/vatten projket kan vi informera om att arbetet löper på enligt tidsplan. För närvarande har Widerströms tre arbetslag igång ute på Ramsnäset så det händer en hel del just nu.

Offert från Widerströms på de enskilda anslutningarna har börjat skickas ut. De av er som eventuellt inte fått er offert innan den 29/2 uppmanas ta kontakt med Philip Widell. De i föreningen som angett sin mailadress får kostnadsförslag per mail, övriga per brev.

Vi i styrelsen har bett Philip Widell att skicka information veckovis kring ”läget” ute på Ramsnäset vilken vi kommer att lägga ut på hemsidan.

I samband med grävning har ytterligare träd tagits ned på området och finns till försäljning. Om du är intresserad av att köpa så kontaktar du Christer Ryman (kostnad 100 kr/ träd). Det har också blivit mycket ris sedan man tagit ned träd på Björkvägen och vi kommer att behöva frivilliga som ställer upp och hjälper till med att elda detta. Vi återkommer med ev. eldningsdatum på hemsidan.

Vi i styrelsen skulle också vilja påminna er fastighetsägare att om ni byter bostadsadress eller om ägarskifte sker så måste ni meddela detta till föreningen. Uppgifterna skall lämnas till föreningens kassör. Vi vill också åter påminna om att eventuella motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 29/2.

Vänliga hälsningar, Per Gynther

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.