2012-06-13

Hej alla,

De vattenprover som nyligen tagits visade att vattnet just nu är underkänt för att dricka och bör kokas innan användning. Vatten till barn skall kokas. När det gäller duschning m.m. så är det inga problem. Vi jobbar med en lösning för att få bättre kvalitet på vattnet. Just nu sitter ett meddelande på anslagstavlan om detta och denna tas ned när vi genom vattenprover vet att vi fått ordning på problemet.

Slutbesiktningen av vårt avlopp/vattenprojekt har blivit något framåtflyttat i tiden p.g.a. att man den första juni stötte på 36 meter berg på Ekvägen vilket inneburit sprängning, besiktning av 7 fastigheter m.m. Slutbesiktningen kommer istället att äga rum den 27 juni. Observera att ingen får koppla på sig på nya systemet innan slutbesiktningen är godkänd. Ny information om vad som gäller för att få koppla på sig på systemet anslås på anslagstavlan.

Arbetet med avlopp/vatten vecka 24 innebär att det råder Begränsad framkomlighet mellan reningsverk och Ekvägen.
Infart till fastighet 1:65 är avstängd.
Schakter står öppna vid fastighet 1:45. Iaktta extra försiktighet vid dessa!
Vid justering av vägar kommer den aktuella sträckan att stängas av.

Under sommaren (f.o.m. midsommar)då jag har semester kommer information inte att läggas ut på hemsidan utan anslås då endast på anslagstavlan.

Om jag inte har anledning att lägga ut ny information innan midsommar passar jag på redan nu att önska er alla en riktigt skön sommar.

Mvh Per Gynther

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.